Kunstig, MVO, rechten en foto’s

Kunstig Ervarium

1. De naam “Ervarium”, geschreven met scheermessen op het strand bij Haamstede

ervarium post

2. Het door Kunstenares Liesbeth Labeur ontworpen Ervarium Tours logo voor de tour Natuurlijk Zeeland. Afgebeeld ziet u de Tureluur. Bij “Plan Tureluur” ziet u deze parmantige vogel regelmatig

cropped-Logo-V3-transp.png

3. “Kinderen der Zee” 1872. Het prachtige schilderij “Kinderen der Zee” van Jozef Israëls’ staat wat ons betreft symbool voor Zeeland en daarom hebben wij deze afbeelding gebruikt voor onze folder. Deze lieflijke scène bevat een boodschap. De visserskinderen met hun armoedige kleding en schamele speelgoed geven ons een beeld van hun toekomst. De oudste jongen torst de last van het gezin op zijn schouders en het bootje staat voor het zware leven op zee. Jozef Israëls schilderde dit thema voor het eerst in 1863. Het was enorm populair en Israëls heeft het daarna vaak herhaald. Het schilderij is te bezichtigen in het Rijksmuseum in Amsterdam

Geschiedenis1

 MVO

Ervarium Tours wil Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het creëren van waarde op economisch, ecologisch en sociaal gebied.

Ervarium Tours will Gesellschaftlich Verantwortet Unternehmen, das Schaffen von Werten auf wirtschaftlichem, ökologischem und sozialem Gebiet.

Rechten

Ervarium Tours besteedt veel zorg en aandacht aan een juiste en actuele informatievoorziening op de website, het is echter niet 100% te garanderen dat alle informatie op elk moment volledig juist en actueel is.

De informatie op deze website is eigendom van Ervarium Tours. Wanneer u een tekst, afbeeldingen of anderszins van deze website wilt gebruiken, dan is dat alleen toegestaan na voorafgaande verkregen schriftelijke toestemming van Ervarium Tours onder de bronvermelding www.ervariumtours.nl. In de praktijk zullen wij overigens niet zo moeilijk doen alleen soms hebben wij toestemming van anderen om iets te gebruiken, het is dan netter om ook hen eerst toestemming te vragen.

Fotoverantwoording

DNA Beeldbank Zeeland, Beeldbank Toerisme Brugge, Westtoer en eigen materiaal. Wij hebben enkele foto’s van het internet gehaald, ervan uitgaand dat deze rechtenvrij gebruikt kunnen worden omdat wij de bron niet hebben kunnen achterhalen.

Kleinschalige persoonlijke tours door Zeeland en West-Vlaanderen