Over ons

Wij laten u in onze tours Zeeland en West-Vlaanderen op ontspannende wijze zien. Alle Ervarium tours zijn inclusief heerlijke picknick lunch in de natuur of verzorgde lunch bij een bijzonder restaurant of restaurant op een bijzondere locatie. De groepen zijn klein waardoor de gids van Ervarium Tours u Zeeland kan laten ervaren, proeven en beleven op een heel persoonlijke wijze. Het kleinschalige karakter van de tours leent zich uitstekend voor interactie en betrokkenheid. De doelstelling is om u een onvergetelijke geheel verzorgde dag te bieden, laat u verrassen door Ervarium Tours, een bijzondere ervarium!

Het minibus tour idee
In het buitenland is het boeken van persoonlijke geheel verzorgde dagtours om de omgeving te verkennen populair. In veel toeristencentra in landen als Spanje, Italië maar ook de USA en Australië zijn boekingskantoren gevestigd waar men dergelijke tours kan boeken. Wij denken dat het concept zich uitstekend leent voor Zeeland vanwege de grote verscheidenheid aan attracties die Zeeland te bieden heeft.

Inspiratie Michiel de Ruyter Zeeuwse Filmlocaties Tour
Deze nieuwe tour is mede geïnspireerd door de populaire Lord Of The Rings Filming Locations Tours in Nieuw-Zeeland. Deze film was buitengewoon populair en is vanwege het prachtige natuurschoon grotendeels opgenomen in Nieuw-Zeeland. Met die gedachte en vanzelfsprekend als filmliefhebber organiseren wij in ons prachtige “Oud-Zeeland” de Michiel de Ruyter Zeeuwse Filmlocaties Tour!

Ervarium Tours, “Meet as strangers, leave as friends”.

Lunch met figuranten JC Veere (klein)

RECENSIES

Kleinschalige persoonlijke tours door Zeeland en West-Vlaanderen